DIMITROLOGY GR
Νέα

Τα 10 Πιό Δημοφιλή Torrent Sites του 2019

Αν και το streaming σήμερα είναι όλο και πιο διωκόμενο, τα torrent website εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Το The Pirate Bay είναι από καιρό ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης όσον αφορά την κυκλοφορία, αλλά αν κοιτάξουμε την επισκεψιμότητα από την αρχή του τρέχοντος έτους, ξεπερνάτε τώρα από το YTS και το 1337x.

Η πτώση του TPB (The Pirate Bay) μπορεί να αποδοθεί στα συχνά προβλήματα διακοπής και συνδεσιμότητας τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο παραμένει ο πρώτος δικτυακός τόπος torrent για πολλούς όταν είναι προσβάσιμος, οπότε δεν θα ήταν έκπληξη το γεγονός ότι ο ιστότοπος θα ανακτήσει το προβάδισμα τους επόμενους μήνες.

Ο φετινός κατάλογος περιλαμβάνει έναν νέο παίχτη. Το TorrentDownloads επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο ιστότοπος παίρνει τη θέση της iDope που εξαφανίστηκε από τη σκηνή πέρυσι.

Περιορίζουμε παραδοσιακά την επισκόπηση μας σε τυπικούς ιστότοπους torrent που απευθύνονται κυρίως σε αγγλικό ή διεθνές κοινό. Αυτό σημαίνει ότι το RuTracker, το Dytt8, το EliteTorrent και το Torrent9 δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη και αν πληρούν τις προϋποθέσεις όσον αφορά την κυκλοφορία.

Παρακάτω είναι ο πλήρης κατάλογος των δέκα πιο δημοφιλή torrent sites στην αρχή του νέου έτους. Ο κατάλογος βασίζεται σε διάφορες αναφορές κυκλοφορίας και προβάλλουμε την κατάταξη Alexa για κάθε μία. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνουμε την κατάταξη του περασμένου έτους.

Οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι Torrent:

1. YTS.am
Το YTS.am είναι ο ανεπίσημος διάδοχος του ομίλου YTS ή YIFY. Ο ιστότοπος τυπικά επανασυνδέει τις κυκλοφορίες τρίτων μερών δημοφιλών ταινιών. Ενώ αυτά απαγορεύτηκαν από πολλές άλλες περιοχές torrent, το YTS είναι πλέον πιο δημοφιλές από ποτέ.

Κατάταξη Alexa: 205 / Πέρυσι # 5

2. 1337x
1337x είχε σταθερή παρουσία σε αυτόν τον κατάλογο για πολλά χρόνια. Παρέχει μια αφοσιωμένη ομάδα μεταφορτωτών που παρέχουν φρέσκο ​​περιεχόμενο. Παρά τις παρεμποδίσεις των ISP σε πολλές χώρες, συνεχίζει να αυξάνεται.

Κατάταξη Alexa: 248 / Πέρυσι # 3

3. Τhe Pirate Bay
To The Pirate Bay έκλεισε σε ηλικία τα 15 έτη πέρσι και είναι ο παλαιότερος ιστότοπος αυτής της λίστας. Αν υπολογίζαμε όλη την επισκεψιμότητα από τους τομείς μεσολάβησης, θα παραμείνει στην κορυφή, αλλά λόγω των συχνών προβλημάτων διακοπής και συνδεσιμότητας βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση.

Κατάταξη Alexa: 288 / Πέρυσι # 1

4. RARBG
Το RARBG έπεσε δύο θέσεις σε σύγκριση με πέρυσι. Ο ιστότοπος λειτουργεί με πολλά domain names, αλλά μόνο αυτός με τον μεγαλύτερο αριθμό κυκλοφορίας μετρήθηκε για αυτήν τη λίστα. Η RARBG ιδρύθηκε το 2008 και ειδικεύεται σε εκδόσεις βίντεο υψηλής ποιότητας.

Κατάταξη Alexa: 325 / Πέρυσι # 2

5. Torrentz2
Το Torrentz2 ξεκίνησε ως stand-in για τον αρχικό ιστότοπο Torrentz.eu, ο οποίος έκλεισε οικειοθελώς τις πόρτες του το 2016. Παρά τα ορισμένα ζητήματα με εξαφανίσεις συνδέσμους torrent στις αρχές του περασμένου έτους, εξακολουθεί να είναι ισχυρός.

Κατάταξη Alexa: 498 / Πέρυσι # 4

6. NYAA.si
Το NYAA.si είναι μια δημοφιλής επανέκδοση του website Anime torrent του NYAA. Η περιοχή μπλοκαρίστηκε από την Cloudflare πέρυσι, αλλά σύντομα βρήκε μια κατάλληλη εναλλακτική λύση.

Κατάταξη Alexa: 549 / Πέρυσι # 8

7. LimeTorrents
Το LimeTorrents είναι ενεργό για περισσότερο από μισή δεκαετία. Πριν από μερικούς μήνες, ο διαχειριστής του ιστότοπου άλλαξε το όνομα τομέα του LimeTorrents και άλλαξε την αρχική του σελίδα ως απάντηση σε διάφορες προσπάθειες αποκλεισμού.

Κατάταξη Alexa: 962 / Πέρυσι # 7

8. Zooqle
Το Zooqle, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 3,8 εκατομμύρια επαληθευμένα torrents, κράτησε τη θέση του στην κορυφή των 10. Η περιοχή διαφημίστηκε ανοιχτά ως εναλλακτική λύση για το Bitsnoop, το οποίο έκλεισε το 2017.

Κατάταξη Alexa: 1,753 / Πέρυσι # 10

9. EZTV.ag
Η αρχική ομάδα διανομής τηλεοπτικών torrent EZTV έκλεισε μετά από μια εχθρική εξαγορά το 2015, με τους νέους ιδιοκτήτες να ισχυρίζονται ότι είναι κάτοχοι του brand. Η ομάδα παραμένει ενεργή, αν και όχι χωρίς προβλήματα. Μόλις πριν από μερικούς μήνες η ETTV κατηγόρησε την ομάδα ότι «κλέβει» τις κυκλοφορίες της.

Κατάταξη Alexa: 1.950 / Πέρυσι # 6

10. TorrentDownloads
Το TorrentDownloads υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Επανέκτησε όμως μια θέση στις κορυφαίες 10 φέτος μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Κατάταξη Alexa: 2,018 / Πέρυσι #NA

Αποποίηση ευθυνών: Ναι, γνωρίζουμε ότι η Alexa δεν είναι τέλεια, αλλά βοηθά να συγκρίνουμε ιστότοπους που λειτουργούν σε παρόμοια θέση. Χρησιμοποιήσαμε επίσης άλλες μετρήσεις επισκεψιμότητας για να συγκεντρώσουμε την πρώτη δεκάδα. Λάβετε υπόψη ότι πολλοί ιστότοποι έχουν mirrors ή εναλλακτικά domain, τα οποία δεν λαμβάνονται υπόψη εδώ. Δεν ενθαρρύνουμε τη χρήση οποιουδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, ο ετήσιος κατάλογος δημοσιεύεται ως ενημερωτικός / ειδησεογραφικός πόρος.

Πηγή: TF

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *