DIMITROLOGY GR
Smartphone

Αποκάλυψη του Samsung Galaxy S10+

Αποκάλυψη του Samsung Galaxy S10+

Αποκαλύφθηκε μέσα από ορισμένες φωτογραφίες το ανερχόμενο μοντέλο της Κορεάτικης εταιρείας, το Samsung Galaxy S10+. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουν ήδη διαρρεύσει στο Slashleaks, το πιο φημισμένο site με διαρροές ανερχόμενων smartphone, μπορούμε ήδη να έχουμε μια αρκετά καλή εικόνα.

Samsung S10+ Αποκάλυψη

Το νέο flagship της Samsung έχει δύο κάμερες στην πάνω δεξιά γωνία. Η φωτογραφία δείχνει να είναι τραβηγμένη σε ένα από τα εργοστάσια της εταιρείας ενώ στην οθόνη βλέπουμε να δοκιμάζεται η συσκευή σε λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής. Επίσης διακρίνουμε και την πιθανή νέα κωδική ονομασία “Beyond 2” του Samsung Galaxy S10+. Αυτό είναι κάτι που όλες οι εταιρείες συνηθίζουν δίνοντας ένα εσωτερικό όνομα στις ανερχόμενες συσκευές. Λογικά οι δυο κάμερες θα είναι και το μόνο μέρος της οθόνης που θα διακόπτεται εμφανίζοντας 2 τρύπες, το λεγόμενο Infinity O design της Samsung.

Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αυτό θα είναι 100% το νέο Samsung Galaxy S10+. Αναμφισβήτητα όμως δείχνει πολύ κοντά στο να είναι αληθινή. Να τονίσουμε βέβαια εδώ πως επίσημη πρώτη παρουσίαση του Galaxy S10 θα γίνει στο MWC τον Φλεβάρη του 2019. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά θα κυκλοφορήσει και η έκδοση με 5G σύνδεση.

Galaxy s10

Σε μια προηγούμενη αποκάλυψη είχαμε δει πως στο δεξί πλευρό της συσκευής θα βρίσκεται πλέον ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος της συσκευής διακρίνεται ένα σύστημα με 2 φωτογραφικούς φακούς. Το Leak ήταν πάλι από το Slahleaks και φαίνεται να είναι πραγματικό.

Απομένει ακόμη λίγο μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S10. Προς το παρόν γνωρίζουμε πως θα έχουμε τα εξής μοντέλα:

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10 Lite

Λιγάκι ακόμα υπομονή λοιπόν και ραντεβού τον ερχόμενο Φεβρουάριο!

Πηγή: SlashLeaks

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *