DIMITROLOGY GR

Δείτε Ελληνική τηλεόραση ζωντανά

Live Stream Ελληνική τηλεόραση ζωντανά

Ελληνική τηλεόραση ζωντανά μέσω του διαδικτύου. Μπορείτε επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα κανάλια να δείτε σε ζωντανή μετάδοση το αγαπημένο σας κανάλι. Ο Live Stream Player παρέχεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του Dimitrology GR. Όλα τα ελληνικά κανάλια είναι τα λεγόμενα Free To Air, σε ελεύθερη μετάδοση.

Δες Live Εδώ

Για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του καναλιού που θέλετε, παρακαλώ επιλέξατε το λογότυπο που του αντιστοιχεί στο τηλεοπτικό κανάλι ακριβώς κάτω από τον player.

video
play-sharp-fill

Ελληνική τηλεόραση ζωντανά

Λίστα καναλιών Live:

Ελλάδα: ΕΡΤ 1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ 3, ΕΡΤ Sports, Αlpha, ΑΝΤ1, Star, Open Beyond TV, ONE Channel, Epsilon, ΕΡΤ Play 1, ΕΡΤ Play 2, MEGA Channel

Κύπρος: City Channel, Alfa Sports

Τυχόν Προβλήματα και Σφάλματα Αναπαραγωγής

Όλα τα κανάλια λειτουργούν κανονικά. Σε περίπτωση που δεν παίζουν δύο περιπτώσεις υπάρχουν:

  1. Η μετάδοση είναι μόνο για Ελλάδα, οπότε εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό θα χρειαστείτε VPN με ελληνική IP.
  2. Η μετάδοση είναι απενεργοποιημένη προσωρινά λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Πνευματικά δικαιώματα

Οι σύνδεσμοι, τα λογότυπα και τα live stream για Ελληνική τηλεόραση παρέχονται για τη διευκόλυνση των επισκεπτών μας. Από αυτό δε συνεπάγεται σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε σχέση του Dimitrology.gr με τους ιδιοκτήτες ή νόμιμους αντιπροσώπους τους.

Σημαντικό: Μερικά από τα κανάλια, δεν εκπέμπουν όλο το 24ωρο ή σε κάποιες εκπομπές απενεργοποιούν προσωρινά την μετάδοση λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Οπότε, μην έχετε την εντύπωση ότι δεν λειτουργούν, δείτε το εκάστοτε πρόγραμμα του καναλιού από τα επίσημα site τους για περισσότερες πληροφορίες.