DIMITROLOGY GR
Tips

Η εμπειρία μου με τον Ασύρματο Πάροχο Ιντερνετ που χρησιμοποιώ Nictech.gr

Η εμπειρία μου με τον Ασύρματο Πάροχο Ιντερνετ που χρησιμοποιώ Nictech.gr μετά από 6 μήνες ως πελάτης τους.

Μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα τυχερός με την ταχύτητα σύνδεσης στο ιντερνετ μέσω των κλασσικών παρόχων VDSL / ADSL / Fiber, αποφάσισα να μεταβώ σε ασύρματη σύνδεση επιλέγοντας τον Ασύρματο Πάροχο Ιντερνετ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, NicTech.


Οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν ιδιαίτερα σκεπτικός με το εάν θα έχω πραγματικά καλή εμπειρία αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.


Στο βίντεο αναφέρονται 100% οι προσωπικές μου απόψεις. Δεν έχω λάβει αμοιβή, δώρα ή ιδιαίτερη μεταχείριση από την NicTech για να κάνω αυτό το βίντεο.

Περισσότερα για την εταιρεία και τις υπηρεσίες της: https://nictech.gr/

Δυστυχώς ως YouTuber στην Ελλάδα ξεκινάς με ένα τεράστιο μειονέκτημα: την ταχύτητα upload. Αν και η περιοχή όπου έχω το στούντιο / γραφείο μου καλύπτεται θεωρητικά από VDSL εως 200 Fiber, η αλήθεια είναι πως η ταχύτητα είναι απαράδεκτη. Επίσης παρατηρώ μεγάλη αστάθεια στην γραμμή με αποσυνδέσεις αλλά και υψηλό lag. Την λύση την βρήκα μέσω της NicTech η οποία είναι ένας WISP δηλαδή Wireless Internet Service Provider (Ασύρματος Πάροχος Ιντερνετ).

Αν και τα οικιακά πακέτα δεν έχουν τεράστια ταχύτητα σε upload, σε πακέτα για μικρές επιχειρήσεις δίνεται η δυνατότητα για ακόμη καλύτερη παραμετροποίηση των επιδόσεων.

Κατέληξα λοιπόν σε μια λύση με 30Mbps / 30 Mbps που με καλύπτει απόλυτα για το YouTube. 30 Mbps σε upload είναι ύπερ-αρκετά για γρήγορο ανέβασμα βίντεο αλλά και σταθερό και ποιοτικό live streaming, όνειρο για κάθε YouTuber.

Αλλά και τα οικιακά πακέτα είναι ιδιαίτερα καλά, ειδικά γιατί τα Mbps που υπόσχονται είναι ακριβώς αυτό που θα πάρεις. Επίσης δεν έχουν δέσμευση με συμβόλαια οπότε εάν κάποιος θέλει να κόψει την σύνδεση του, μπορεί να το κάνει άφοβα και ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τίποτα.

Τέλος δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες: βροχή, καταιγίδες και άνεμος δεν χαμήλωσαν ποτέ την ποιότητα της γραμμής.

Μοναδικό μου παράπονο, θα επιθυμούσα πιο γρήγορο Download, ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδια που χρειάζεται να εγκαταστήσεις π.χ. μέσω Steam ή UPlay που πλέον είναι αρκετά εώς πολλά GB θα κέρδιζα πολύ χρόνο.

🔝 Εγγραφή / Subscribe: https://bit.ly/2R3tDj0

✅Το άλλο κάναλι μου στο YouTube – https://www.youtube.com/user/dimitrology

✅Το προσωπικό μου vlog – https://bit.ly/2CxnzLC

► My recommendations for 100% secure VPN are:
IP Vanish http://bit.ly/1PowS0r
Private Internet Access http://bit.ly/2a2H5gW

► Android TV Box / Streaming devices:
Recommended TV Boxes: http://wp.me/p6WCol-mz
Recommended Remotes: http://bit.ly/2akQuTR
Best Value/Money Gamepad: http://bit.ly/2a0scxA

► My Setup: https://kit.com/dimitrology

► Contact Me:
Twitter – https://twitter.com/dimitrology
Facebook – https://www.facebook.com/dimitrology/
Instagram – https://www.instagram.com/dimitrology/
Reddit – https://www.reddit.com/r/dimitrology/
Email – [email protected]
Website – https://dimitrology.com
Website GR – https://dimitrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *