DIMITROLOGY GR
TipsWindowsΝέα

Φθινοπωρινές εκπτώσεις από την WHOkeys: Windows 10 Pro μόνο €13!

WINDOWS 10 Pro μόνο με 13 ευρώ

Εάν ψάχνετε τις καλύτερες τιμές για τα Windows 10, η προσφορά της Whokeys θα σας ενδιαφέρει δίχως καμία αμφιβολίας. Πρόκειται για έναν αξιόπιστο πωλητή, με πολύ επιθετικές προσφορές. Η προσφορά αφορά μια παγκόσμια άδεια OEM, που σημαίνει ότι ισχύει και για την Ελλάδα. Το OEM σημαίνει Original Equipment Manufacturer και εννοεί κατασκευαστές υπολογιστών. Αυτές οι άδειες, με άλλα λόγια, δημιουργήθηκαν από τη Microsoft ειδικά για εταιρείες όπως η Acer, η Dell, η Asus, η HP και ούτω καθεξής. Μόλις τοποθετήσετε την άδεια στο καλάθι, εισάγοντας τον κωδικό κουπονιού DM20 μπορείτε να λάβετε επιπλέον έκπτωση 20% και να έχετε μια άδεια Windows 10 Pro με μόνο 13,45 ευρώ / 14,05 USD. Ασυναγώνιστη τιμή!

Περισσότερες προσφορές με το κουπόνι μας

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι μας και σε άλλα προγράμματα. Στην ακόλουθη λίστα συγκεντρώσαμε μερικές από τις προσφορές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

• Windows 10 Pro OEM– 13,45 ευρώ (μετά της εφαρμογής του 20% κουπονιού DM20)

• Windows10 Home OEM – 11,89 ευρώ (μετά της εφαρμογής του 20% κουπονιού DM20)

• Office 2016 Pro – 36,95 ευρώ (μετά της εφαρμογής του 20% κουπονιού DM20)

• Office 2019 Pro – 33,42 ευρώ (μετά της εφαρμογής του 20% κουπονιού DM20)

• Windows10 PRO OEM+ Office2016 Pro Plus– 46,15 ευρώ (μετά της εφαρμογής του 20% κουπονιού DM20)

• Windows 10 Pro OEM+ Office 2019 Pro Plus - 41,01 ευρώ (μετά της εφαρμογής του 20% κουπονιού DM20)

Είναι νόμιμο να αγοράσω μια OEM άδεια;

Εν συντομία, ναι είναι απολύτως νόμιμο. Η ίδια η Microsoft μας ενημερώνει, με μια σελίδα αφιερωμένη στο θέμα στον επίσημο ιστότοπο της. Συνοπτικά, παρόλο που οι άδειες της Microsoft είναι αφιερωμένες σε εταιρείες που κατασκευάζουν υπολογιστές, ένας καταναλωτής μπορεί να αγοράσει μια νόμιμα (και μάλιστα είναι νόμιμο και να την πουλήσει) εάν κατασκευάζει έναν νέο υπολογιστή. Πράγματι, καθορίζει η σελίδα της Microsoft, ακόμη και ένας τεχνικός που προετοιμάζει τον υπολογιστή για τον πελάτη του μπορεί να το κάνει. «Ένας δημιουργός συστήματος είναι οποιοσδήποτε κατασκευάζει, συναρμολογεί ή εγκαθιστά λογισμικό σε έναν νέο ή μεταχειρισμένο υπολογιστή. Αυτό το προϊόν δεν παραβιάζει κανένα δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικό σήμα ή άλλο είδος δικαιώματος ».

WINDOWS 10 Pro ΟΕΜ έκπτωση

Πως να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι για έξτρα έκπτωση

  1. Επέλεξε το λογισμικό που σε ενδιαφέρει και προχώρησε σε check-out. Θα χρειαστεί να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό με ένα πραγματικό email όπου θα λάβεις τον κωδικό σου στο τέλος.
  2. Κάτω από την ονομασία του λογισμικού θα δείς ένα κουτάκι με την ονομασία “Promotion Code”. Βάλε τον κωδικό DM20 για την 20% έκπτωση και επέλεξε “Apply”.

3. Η τιμή θα ανανεωθεί όπως στην παρακάτω εικόνα:

4. Ήρθε η ώρα να πληρώσεις και σε μερικά λεπτά θα λάβεις ένα email με τον κωδικό σου. Επίσης μπορείς να δεις τον κωδικό, πάντα μετά από μερικά λεπτά, στην ιστοσελίδα της WHOkeys. Για κάθε απορία ή πρόβλημα έχουν ζωντανή συνομιλία 24 ώρες – 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *