DIMITROLOGY GR
Android TVTips

Πως να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα από παρακολουθήσεις σε Smart TV, TV Box και TV stick

Πολλοί μάλλον δεν το γνωρίζουν πως όλες οι συσκευές streaming και τηλεόρασης πλέον παρακολουθούνται. Τα προσωπικά δεδομένα μας είναι πλέον αντικείμενο εκμετάλλευσης από διαφημιστές και όχι μόνο. Πολλές συσκευές όπως οι Smart TV καταγράφουν τι βλέπουμε, είτε είναι τηλεόραση, είτε μια streaming εφαρμογή ή ακόμη και βίντεο, μουσική, αρχεία σε κάποιο σκληρό δίσκο ή USB στικ. Αυτές οι καταγραφές συλλέγονται και χρησιμοποιούνται από τον κατασκευαστή αλλά και πωλούνται προς τρίτους, δημιουργώντας μια τεράστια επιχείρηση εμπορίου προσωπικων δεδομένων.

Στις συσκευές Android TV και Google TV υπάρχει ευτυχώς τρόπος να περιορίσουμε και να προστατέψουμε τα προσωπικά μας δεδομένα. Θα έπρεπε ιδίως η βασική ρύθμιση για χρήση και αποστολή πληροφοριών να είναι πιο λεπτομερής και συγκεκριμένη ώστε να ξέρουμε σε τι πολλές φορές συμφωνούμε.

Επίσης χρησιμοποιώντας έναν νέο λογαρισμό email με τον οποίο διαχειριζόμαστε τις έξυπνες συσκευές, κρατάμε πολλά από τα πολύτιμα προσωπικά μας δεδομένα μακριά από ξένα μάτια.

Τέλος η χρήση VPN είναι ολοένα και πιο απαραίτητη, όχι μόνο για την απόκρυψη της ταυτότητας μας αλλά και του περιεχομένου που βλέπουμε. Ένα αξιόπιστο VPN που προτείνω και χρησιμοποιώ είναι το IVACY VPN και είναι σε προσφορά για 5ετή συνδρομή: https://dimitrology.com/recommends/ivacy/

#androidtv #παρακολουθησεις #smarttv

🔝 Εγγραφή / Subscribe: https://bit.ly/2R3tDj0

✅Το άλλο κάναλι μου στο YouTube – https://www.youtube.com/user/dimitrology

✅Το προσωπικό μου vlog – https://bit.ly/2CxnzLC

► Προτεινόμενα ασφαλή VPN:

Ivacy VPN https://dimitrology.com/recommends/ivacy

IP Vanish https://dimitrology.com/recommends/ipvanish

► Contact Me:

Twitter – https://twitter.com/dimitrology

Facebook – https://www.facebook.com/dimitrologygr/

Instagram – https://www.instagram.com/dimitrology/

Reddit – https://www.reddit.com/r/dimitrology/

Email – [email protected]

Website – https://dimitrology.com

Website GR – https://dimitrology.gr

2 σκέψεις σχετικά με το “Πως να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα από παρακολουθήσεις σε Smart TV, TV Box και TV stick

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *