DIMITROLOGY GR
Tips

Αργό και ακριβό ιντερνετ; Άλλαξε το τώρα! Εναλλακτικοι πάροχοι ιντερνετ στην Ελλαδα

Έχεις αργό αλλά και ακριβό ίντερνετ; Άλλαξε το τώρα επιλέγοντας έναν από τους εναλλακτικούς πάροχους. Πιθανότα δεν το γνωρίζεις αλλά υπάρχουν πολλοί πάροχοι στην Ελλάδα. Μάλιστα κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας έχει και τους δικούς του μιας και δεν είναι όλοι με πανελλαδική κάλυψη.

Το νήμα από το φόρουμ του adsl.gr: https://www.adslgr.com/forum/threads/996398-%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85-internet

Η σύνδεση μέσω σταθερής είναι σαφώς ανώτερη σε ποιότητα κάτω από ιδανικές συνθήκες. Αλλά πολλές φορές είτε δεν έχουμε επαρκή κάλυψη ή ακόμη χειρότερα ενώ φαίνεται να έχουμε πλήρη κάλυψη από τον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ, στην πραγματικότητα η γραμμή μας παρουσιάζει προβλήματα. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις δεν υπάρχει θύρα ελεύθερη με αποτέλεσμα να μπαίνουμε σε λίστες αναμονής χωρίς ακριβή ημερομηνία για σύνδεση.

Εάν σε ρωτήσουν ποιοί πάροχοι ίντερνετ υπάρχουν λογικά θα απαντήσεις τα κλασικά: Cosmote, Vodafone, Wind. Αλλά τί γίνεται εάν αυτοί δεν δουλεύουν σωστά και καταλήγεις με μια αργή σύνδεση ίντερνετ; Η εάν δεν έχεις ούτε καν αυτούς; Επιτέλους υπάρχει λύση αν και δυστυχώς οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουμε μιας και οι μικρότεροι πάροχοι ίντερνετ και σταθερής τηλεφωνίας δεν έχουν ιδιαίτερη διαφήμιση.

Τέλος σε καμία περίπτωση αυτό το βίντεο δεν έχει σκοπό να κάνει κακή διαφήμιση σε μεγάλους πάροχους. Είναι όμως γεγονός πως πολλές φορές το δίκτυο τους δεν είναι το καλύτερο. Και οι λεγόμενες broadband συνδέσεις στην Ελλάδα είναι ακόμη πολυτέλεια για ορισμένους μόνο τυχερούς.

Για όσους λοιπόν αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και με εμένα, καλό είναι να γνωρίζουμε πως υπάρχουν εναλλακτικές. Και στην τελική, να δίνουμε τα χρήματα μας σε εταιρείες που μας εξυπηρετούν αλλά και μας υπολογίζουν. ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

🔝 Εγγραφή / Subscribe: https://bit.ly/2R3tDj0

✅Το άλλο κάναλι μου στο YouTube – https://www.youtube.com/user/dimitrology

✅Το προσωπικό μου vlog – https://bit.ly/2CxnzLC

Περισσότερα βίντεο για:
Android TV: https://www.youtube.com/watch?v=yHhwOUkSdfc&list=PLeeRah9TrqIu89RnfhWPjCrgF8dqiiMr5
Smartphone: https://www.youtube.com/watch?v=5N4X4C126-E&list=PLeeRah9TrqIunak33eiBDD06fD1huB1yG
Tips: https://www.youtube.com/watch?v=Z78Oi-3BXjo&list=PLeeRah9TrqIvXxXzgaupsrHzpOYgxIRmE

► Για 100% ασφαλές VPN προτείνω:
IP Vanish http://bit.ly/1PowS0r
Private Internet Access http://bit.ly/2a2H5gW

► My Setup: https://kit.com/dimitrology

► Contact Me:
Twitter – https://twitter.com/dimitrology
Facebook – https://www.facebook.com/dimitrology/
Instagram – https://www.instagram.com/dimitrology/
Reddit – https://www.reddit.com/r/dimitrology/
Email – [email protected]
Website – https://dimitrology.com
Website GR – https://dimitrology.gr

#αργοιντερνετ #ακριβοιντερνετ #γρηγοροιντερνετ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *